Schadeherstel


 

Opstalverzekering

Uw opstalverzekering geeft dekking tot het herstellen van een woning of een gebouw na lekkage, brand, inbraak of storm.
Werkzaamheden die hieruit voort komen variëren van het uitwisselen van een cilinderslot na inbraak tot het renoveren van volledig uitgebrande opstallen.
Wij bieden hier het volgende in aan :

Noodherstel (24/7)

  • Het kan zijn dat door een lekke leiding er tijdig geen water gebruikt kan worden of er kortsluiting in het elektra netwerk is opgetreden. Noodherstel bestaat uit het uitvoeren van een kleine reparatie met als reden de schade niet groter te laten worden en elektra en/of water beschikbaar te maken.
  • Na inbraak of ruitschade betreft dit het voor nood afsluiten van de woning en/of bedrijfsgebouw tegen weersinvloeden en om een nieuwe inbraak te voorkomen.
  • Tijdens storm is het treffen van een noodvoorziening vaak lastig. Wel is het zaak om na het liggen van een storm een dakinspectie uit te laten voeren schuttingen na te zien e.d.

Tijdens het uitvoeren van de noodvoorziening vind direct een opname van de schade plaats met een formulier die u kunt gebruiken voor uw verzekering. Deze wordt met de betrokkenen op locatie doorgenomen en ondertekend.

Onderzoek

  • Onderzoek moet uitwijzen wat de oorzaak van de schade is. Dit word in een plan samengevat welke gebruikt kan worden om herstel van de schade uit te voeren.

Herstel

  • Herstel vind plaats aan de hand van het onderzoek naar de schade. Kleine schade gevallen kunt u dit direct met de verzekering regelen. Bij grotere schadegevallen zal door uw verzekering een expert in worden geschakeld om te bemiddelen.

schadeherstel